Το Βολτ στηρίζει έμπρακτα το ‘Σπιράλ’ στην Πάτρα με υποψηφίους τον Χάρη Κοντογιαννάτο, Ανδρέα Κοσμάτο και Δημήτριο Νταλαπέρα 


Στην πόλη της Πάτρας, το Βολτ στηρίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά και τον συνδυασμό του “Σπιράλ” με τις υποψηφιότητες του Χάρη Κοντογιαννάτου, Ανδρέα Κοσμάτου και Δημητρίου Νταλαπέρα. 

Ο προοδευτικός, πραγματιστικός και πανευρωπαϊκός χαρακτήρας του “Σπιράλ” έρχεται σε πλήρη συνύφανση με τις αρχές και τις αξίες του Βολτ Ελλάδας και Βολτ Ευρώπης και σε αυτό το πλαίσιο θα είναι κοινές οι προσπάθειες και οι δράσεις για την ανάδειξη της πόλης της Πάτρας. 

Το Βόλτ προτρέπει τους πολίτες της Πάτρας να συνδιαμορφώσουν το όραμα του Πέτρου Ψωμά και του “Σπιράλ”. 

Τα προφίλ των υποψηφίων: 

Ο Χάρης Κοντογιαννάτος γεννήθηκε  το 1965 και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικός σχολής εργοδηγών. Έχει κάνει σπουδές πάνω στην κομμωτική τέχνη με εξειδίκευση στην τεχνική των βαφών στο κεντρο της Wella στη Γερμανία ενώ έχει πιστοποιηθεί στη διοίκηση επιχειρήσεων από το ΕΛΚΕΠΑ. Είναι πιστοποιημένος ιατρικός επισκέπτης και πωλητής στο Digital Marketing και εργάζεται στον χώρο της φαρμακευτικής αγοράς με εμπειρία 24 ετών. Είναι εκλεγμένο μέλος και πρώην αντιπρόεδρος στο επικουρικό-επαγγελματικό ταμείο των εργαζομένων στον χώρο των φαρμάκων ΤΕΑΥΦΕ με 11χρονη παρουσία, μέλος της διοίκησης του εργατικού κέντρου Πάτρας και πρόεδρος των ιατρικών επισκεπτών Αχαΐας – Ηλείας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο Ανδρέας Κοσμάτος , γεννήθηκε στην Πάτρα το 1972 και σπούδασε στο τμήμα των μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει εργαστεί ως καθηγητής υπολογιστών σε εταιρείες της Πάτρας και από το 2001 ως προγραμματιστής τηλεπικοινωνιακών κέντρων στην εταιρεία Intracom Telecom. Το 2004, ίδρυσε το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΓΝΩΜΟΝΑΣ για μαθητές λυκείου-γυμνασίου. Σήμερα η επιχείρησή του σε πείσμα των αντιξοοτήτων της αγοράς, μετρά τρία παραρτήματα σε Πάτρα, Αθήνα, Ιωάννινα με επιπλέον ειδίκευση σε μαθήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Διετέλεσε πολιτικός συντονιστής του Ποταμιού στην Πάτρα για δύο χρόνια, αντιπρόσωπος Αχαΐας και αντιπρόσωπος δυτικής Ελλάδας, στο κεντρικό πολιτικό όργανο. Σήμερα είναι μέλος της Κεντρική Επιτροπής του Βολτ Ελλάδας.

Ο Δημήτριος Νταλαπέρας, γεννήθηκε το 1965 και σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στην πολυτεχνική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών . Υπήρξε μέλος της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ και του Φοιτητικού Συνεταιρισμού. Από το 1992 είναι ομόρρυθμο μέλος και διαχειριστής της εταιρείας ATELCO με αντικείμενο ηλεκτρομηχανολογικές εφαρμογές βιομηχανικού αυτοματισμού. Η εταιρεία του αναλαμβάνει απαιτητικά έργα για βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εργολάβους, δημοτικές επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς. Πολιτικά συντάσσεται μεταξύ κεντροαριστερού και κεντροδεξιού χώρου, δηλώνει οικονομικά φιλελεύθερος και κοινωνικά σοσιαλδημοκράτης ενώ υπήρξε και μέλος στο Ποτάμι. Ζει στην Πάτρα, και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Το Βολτ εύχεται καλή επιτυχία στον προεκλογικό τους αγώνα προς την διεκδίκηση θέσης και φωνής στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης της Πάτρας!

Μάνος Αυγερινός

emmanouil.avgerinos@volteuropa.org

+306946507104

Στέλλα Ψαρροπούλου

stella.psarropoulou@volteuropa.org

+306970124042