Το Βολτ μαζί με τον Νίκο Νυφούδη στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη!


Ο Νίκος Νυφούδης, εκ των ιδρυτικών μελών του Βολτ Ελλάδας είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, με την παράταξη «Ανθρώπινη πόλη». 

Το Βολτ περήφανα στηρίζει και συνδράμει εμπράκτως στο όραμα του Νίκου Νυφούδη για μια ανθρωποκεντρική κοινωνία που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων με σύνθημα «Μικρά Λόγια, Μεγάλα Βήματα». Έχοντας κοινές αξίες με το Βολτ, συσπείρωσε μια ομάδα από έμπειρα και αξιόλογα στελέχη, επιχειρηματίες και κατοίκους από όλες τις δημοτικές ενότητες, με στόχο να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, και να καταστεί φιλικός προς τους πολίτες του και το φυσικό του περιβάλλον. 

Ο Νίκος Νυφούδης, γεννήθηκε στην Πυλαία. Στα 43 του μετράει ήδη χρόνια πολιτικής εμπειρίας,  αφού ξεκίνησε την ενασχόληση του στην τοπική αυτοδιοίκηση από νεαρή ηλικία ως Δημοτικός Σύμβουλος στον τότε Δήμο Πυλαίας και στα 30 του ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Ορκίστηκε Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι τον Μάιο του 2019 και διετέλεσε μέλος κεντρικών επιτροπών της Βουλής. Είναι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη, στην Πυλαία, στο Χορτιάτη και στο Λονδίνο. Έχει βαθιά πίστη στον εθελοντισμό, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την νεολαία για τα οποία έχει γράψει τρία βιβλία. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Βολτ Ελλάδας πρεσβεύοντας βαθιά τις βασικές αρχές και αξίες του. 

Το Βολτ εύχεται καλή επιτυχία στον Νίκο Νυφούδη και στην ομάδα του και καλεί τους πολίτες του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με την ψήφο τους να συνταχθούν από κοινού στο όραμα για μια «Ανθρώπινη πόλη». 

Μάνος Αυγερινός

emmanouil.avgerinos@volteuropa.org

+306946507104

Στέλλα Ψαρροπούλου

stella.psarropoulou@volteuropa.org

+306970124042