Στη Θεσσαλονίκη το Βολτ στηρίζει την υποψηφιότητα του Σπύρος Πέγκα


Το Βολτ Ελλάδας εκφράζει την θετική του στήριξη στον Σπύρο Πέγκα, υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη για όλους» και το όραμα του που έχουν στο επίκεντρο την συμπερίληψη και την ανάδειξη της πόλης ως κόμβου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Η πολυετής εμπειρία και ενασχόλησή του κ. Πέγκα με την τοπική αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος αλλά και ως επιχειρηματίας σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την επιστημονική του κατάρτιση μπορεί να προσφέρει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα με καινοτόμα αλλά και πραγματιστικά χαρακτηριστικά.

Οι προγραμματικές θέσεις του και η πολυδιάστατη ομάδα συνεργατών του συνθέτουν μια δυναμική παρουσία με στόχευση αστικές πολιτικές, παρεμβάσεις και έργα που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον, τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης και την επιχειρηματικότητα.

Το Βολτ Ελλάδας παρέχει έμπρακτη υποστήριξη με συνέπεια και σεβασμό στις πανευρωπαϊκές αξίες και αρχές του και θα συμβάλει στο σχεδιασμό του πολιτικού προγράμματος του κ. Πέγκα προκειμένου το όραμα του για μια «Θεσσαλονίκη για όλους» να γίνει πράξη και καλεί τους πολίτες του Δήμου Θεσσαλονίκης να το συνδιαμορφώσουν με την ψήφο τους στην υποψηφιότητα του.

Καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα του Σπύρου Πέγκα και σε όλους τους υποψηφίους και όλες τις υποψήφιες του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη για ‘Ολους».

Μάνος Αυγερινός

emmanouil.avgerinos@volteuropa.org

+306946507104